Website online!

Gefeliciteerd!

Nu je de basis hebt leren kennen kun je jouw Drupal website helemaal naar je eigen hand zetten. Wil je iets doen wat nog niet mogelijk lijkt dan is er 9 van de 10 keer een module voor te vinden. Let bij het uitkiezen van een geschikte module op de frequentie waarmee de module wordt onderhouden, de issue queue, haar populariteit en vergelijk de module indien mogelijk met soortgelijke oplossingen. Kun je iets niet vinden meld het dan hieronder en misschien hebben wij of een andere bezoeker een tip. 

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Drupal nieuws, - modules en evenementen doe je via Drupal Planet of het nederlandstalige Drupalnieuws.nl. Andere goede Drupal resources vind je in dit artikel.

Als je website precies doet wat je wilt is het natuurlijk wel jammer als hij er qua uiterlijk nog niet helemaal strookt met wat je in gedachten hebt. Er zijn op Drupal.org en via google aardig wat tutorials om je op weg te helpen met het maken van een child thema en het aanpassen hiervan. Roep je liever de hulp in van een expert die het helemaal uit jouw handen neemt? Internetbureau van Eldijk maakt als Drupal specialist op maat gemaakte websites met een uniek en passend ontwerp.

Vragen? Stel ze hier!